Suntem un colectiv; o echipa de experti in UI, UX, VR si responsive mobile design. Suntem dezvoltatori front-end, specialisti in integrarea API-urilor, manipularea platformelor e-commerce magazine online, copywriteri si content manageri, specialisti in promovare social media si google ads, Search Engine Optimisation si designeri web/off-web cu discernamant si experienta.

Rolurile noastre sunt definite de seturile noastre de abilitati, iar experienta noastra combinata vorbeste mai tare decat orice serviciu individual. Valorile noastre ne fac puternici, dar istoria ne face mai puternici.

Construim relatii pe termen lung intre clientii nostri si membrii echipei. Creand stabilitate si fiabilitate, oferind in acelasi timp satisfactie creativa si respect reciproc.

Majoritatea echipei au lucrat impreuna de peste 10 ani si asteptam cu nerabdare sa continuam aceasta tendinta pentru ca increderea si respectul reciproc pun bazele unei structuri de lucru solide si trainice pentru un viitor constructiv.


Andrei Pavel

Andrei Pavel

CEO - Web Developer

Claudia P.

Claudia P.

Social media manager

Carmen P.

Carmen P.

Dep. financiar

Andrei Z.

Andrei Z.

Copywrite / Content manager

Marius F.

Marius F.

Grafician

Ionut V.

Ionut V.

PHP Developer

Andreea G.

Andreea G.

Frontend Developer