Gazduirea web este un serviciu care permite organizatiilor si persoanelor fizice sa posteze un site web sau o pagina web pe Internet. O gazda web sau un furnizor de servicii de gazduire web este un sector al agentiei noastre WEB22 care ofera tehnologiile si serviciile necesare pentru ca site-ul sau pagina web sa fie vizualizate pe Internet. Site-urile web sunt gazduite sau stocate pe calculatoare speciale numite servere.


Atunci cand utilizatorii de Internet doresc sa vizualizeze site-ul tau, tot ce trebuie sa faca este sa tasteze adresa site-ului tau in browser-ul lor. Computerul se va conecta apoi la serverul tau de gazduire web, iar paginile tale Web vor fi livrate prin browser.


Pentru a putea detine un cont de gazduire pe serverele noastre, vei avea nevoie de un domeniu – nume care sa fie apelat din browser pentru a se ajunge la site-ul tau. In cazul In care nu detii un astfel de domeniu, consulatantii nostri te vor ajuta cu placere pentru a alege solutia optima si unica de de care ai nevoie.


Daca ai hotarât ca doresti sa gazduiesti site-ul tau pe serverele noastre de ultima generatie, monitorizate 24/7 si cu servicii de suport premium, asteptam sa ne contactezi pentru a ne transmite detalii privitoare la nevoile tale.