TERMENI ȘI CONDITII

Site-ul de prezentare www.web22.ro, este detinut si administrat de Pavel D. Andrei Cosmin P.F.A. avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 31125080, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. F35/76/2013 si sediul in Str. Varsovia, Nr.7, Dumbravita - Timis, Mobil : 0743-377839; Email: contact@web22.ro

Mai jos veti gasi atat termenii si conditiile generale cat si Politica de Confidentialitate ale societatii noastre

Termenii si conditiile generale se vor aplica vanzarilor de produse si servicii de catre Pavel D. Andrei Cosmin P.F.A. catre Cumparatori, prin intermediul site-ului si contactelor directe.


I. DEFINIREA TERMENILOR:

Site/ productie publicitara - domeniul web22.ro

Utilizator – este considerata orice persoana fizica sau juridica care acceseaza continutul site-ului www.web22.ro

Cumparator/Client - persoana fizica sau juridica care cumpara produse sau servicii, realizand o Comanda.

Vanzator - Pavel D. Andrei Cosmin P.F.A. avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 31125080, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. F35/76/2013 si sediul in Str. Varsovia, Nr.7, Dumbravita - Timis.

Produse - orice bun sau serviciu din profilul de activitate al societatii, mentionate in Comanda, care urmeaza sa fie furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda – document trimis in forma electronica, sau telefonic , ce reprezinta forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze produsele sau serviciile iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Produse sau servicii facand plata acestora.

Contractul - Comanda confirmata de catre Vanzator.

Drepturi de proprietate intelectuala - toate drepturile imateriale cum ar fi: dreptul de autor, drepturile de baza de date, know-how, drepturi de model, drepturi de proiectare, marci inregistrate , inregistrari ale numelor de domenii pentru cele prezentate mai sus.

Recenzia – o evaluare scrisa de catre Cumparator sau utilizator .

Evaluare – modul prin care un cumparator isi exprima gradul de satisfactie fata de un produs.

Cuprins - sectiune pentru paginile cu produse unde se poate studia cuprinsul produselor.


II. RELATIA CONTRACTUALA

Prin lansarea unei comenzi in format electronic sau telefonic , cumparatorul este de acord cu modul de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul deruleaza operatiunile. Daca Cumparatorul valideaza comanda, dupa care o trimite, inseamna ca a citit si este de acord cu Termenii si conditiile Comenzii, precum si cu Politica de Confidentialite.

Confirmarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala sau scrisa intre Vanzator si Cumparator.


III. DREPTURILE SI OBLIGATIILE VÂNZĂTORULUI

Vanzatorul are obligatia de a livra Produsele in functie cerintele si specificatiile Cumparatorului;

Informatiile prezentate pe site-ul Vanzatorului, au caracter informativ, acestea putand fi modificate de catre Vanzator atunci cand considera ca situatia o impune.

Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite pe site fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru acest lucru.

Pavel D. Andrei Cosmin P.F.A. nu stocheaza si nu solicita informatii referitoare la cardurile bancare ale Clientului, plata produselor si serviciilor fiind facuta cu ordin de plata sau numerar.


IV. DREPTURILE ȘI OBLIGATIILE CUMPĂRĂTORULUI

Cumparatorul se obliga sa analizeze cu atentie descrierea si caracteristicile produselor sau serviciilor. In cazul in care descrierea unui produs nu este suficienta,cumparatorul are obligatia de a contacta Vanzatorul pentru a clarifica neclaritatile prin solicitarea de informatii suplimentare, inainte de a finaliza comanda. Printr-o comanda trimisa pentru un produs se subintelege ca doriti sa cumparati produsele comandate.

Pentru intocmirea facturii, Cumparatorul este obligat sa furnizeze informatii corecte si valide, informatii necesare si pentru livrarea comenzii in bune conditii.

Cumparatorul are obligatia de a plati pretul produselor comandate cu ordin de plata sau numerar


V. OBLIGATIILE VIZITATORULUI SITE-ULUI

Daca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile site-ului www.web22.ro si cu Politica de Confidentialitate, puteti sa vizitati acest site , in urmatoarele conditii:

• sa respectati legile in vigoare, sa nu desfasurati activitati de tip hacking sau cracking , activitati care pun in pericol securitatea informatiilor ,buna functionare a site-ului si serverului.


VI. UTILIZAREA INFORMATIILOR PERSONALE


Potrivit cerintelor legislatiei nationale in vigoare si a Regulamentului general privind protectia datelor cu caracter personal (GDPR nr. 679/2016), Pavel D. Andrei Cosmin P.F.A. are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale ale vizitatorilor.

Colectarea datelor se face pentru: procesarea si livrarea comenzilor. Datele preluate de la Cumparator in scopul procesarii si expedierii comenzii, vor fi folosite de catre Pavel D. Andrei Cosmin P.F.A. in limitele „Politicii de confidentialitate”.

Pentru a citi Politica de confidentialitate consultati sectiunea Confidentialitate.


VII. PROGRAMUL DE FIDELIZARE

Programul de fidelizare este organizat si desfasurat de Pavel D. Andrei Cosmin P.F.A.

Pentru detalii despre organizarea si desfasurarea acestui program de fidelizare, va rugam sa contactati telefonic sau prin e-mail reprezentantii Pavel D. Andrei Cosmin P.F.A.


VIII. PROPRIEATEA INTELECTUALĂ

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului, indiferent de natura lui (elemente grafice, software, text, imagini sau alte elemente ), este proprietatea Pavel D. Andrei Cosmin P.F.A.

Folosirea continutului fara acordul Pavel D. Andrei Cosmin P.F.A. este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Site-ul www.web22.ro foloseste fisiere de tip cookie. Pentru informatii cu privire la modul in care se folosesc acestea, va rugam sa cititi: Politica cooki-urilor.

Termenii si Conditiile se vor actualiza periodic, acestea fiind aduse la cunostiinta vizitatorilor prin intermediul site-ului.


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


(!) Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing. Vom actualiza aceasta Politica periodic si vom aduce la cunostinta dumneavoastra noile modificari, aici, pe pagina noastra www.web22.ro.

Pavel D. Andrei Cosmin P.F.A. avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 31125080, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. F35/76/2013 si sediul in Str. Varsovia, Nr.7, Dumbravita - Timis, Mobil : 0743-377839; Email: contact@web22.ro

- are ca obiect de activitate principala codul CAEN 6201 – Productia de software la comanda si alte servicii web, grafice si marketing conexe specifice unei agentii de publicitate digitala.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal, in contextual accesarii site-ului www.web22.ro.

Daca informatiile furnizate mai jos nu va sunt suficiente, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail contact@web22.ro


I. Respectarea legislatiei in vigoare

Pavel D. Andrei Cosmin P.F.A. se obliga sa respecte legislatia in vigoare privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si se angajeaza sa protejeze datele cu caracter personal ale vizitatorilor, conform Regulamentului general privind protectia datelor (GDPR nr. 679/2016)


II. Categoriile de date cu caracter personal

Pavel D. Andrei Cosmin P.F.A. va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi: nume si prenume, numarul de telefon, adresa de facturare, adresa de e-mail, adresa de livrare.


III. Scopul prelucrarii

Daca sunteti vizitator al site-ului www.web22.ro, Pavel D. Andrei Cosmin P.F.A. va prelua datele dumneavoastra cu caracter personal numai- pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si Pavel D. Andrei Cosmin P.F.A., pentru validarea, prelucrarea, facturarea si expedierea comenzilor plasate prin intermediul site-ului. Prelucrarea datelor are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si Pavel D. Andrei Cosmin P.F.A., contract definit in cuprinsul Termenilor si Conditiilor. Furnizarea datelor cu caracter personal fiind necesara pentru executarea contractului.

Refuzul furnizarii datelor va avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale.


IV. Durata procesarii datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal vor fi pastrate de Pavel D. Andrei Cosmin P.F.A. atat timp cat efectuati o comanda online sau telefonica. Pavel D. Andrei Cosmin P.F.A. va pastra doar datele solicitate de autoritatile romane, date necesare pentru respectarea obligatiilor legale .


V. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

- se va face atunci cand vor fi solicitari din partea auroritatilor, conform legislatiei in vigoare;


VI. Drepturile Conform Regulamentului general privind protectia datelor cu caracter personal,
aveti urmatoarele drepturi:

• dreptul la a fi informat cu privire la prelucrarea datelor personale de catre Pavel D. Andrei Cosmin P.F.A.

• dreptul de a semnala autoritatilor incalcarea drepturilor prevazute de Regulamentul general privind protectia datelor cu caracter personal nr. 679/2016 (GDPR). Autoritatea de reglementare in Romania este: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate, va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail: contact@web22.ro.

Va rugam sa consultati periodic Politica noastra de Confidentialitate si Termenii si Conditiile.

(!) Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing. Vom actualiza aceasta Politica periodic si vom aduce la cunostinta dumneavoastra noile modificari, aici, pe pagina noastra www.web22.ro.


POLITICA DE COOKIE-URI


Site-ul www.web22.ro utilizeaza cookie-uri cu scopul de a va oferi facilitate la navigare .

Acest site utilizeaza diferite tipuri de cookie-uri. Unele cookie-uri sunt plasate de catre servicii parţi terţe care apar pe paginile noastre. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile urmatoare. Mai jos, va prezentam detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea cookie-urilor folosite de site-ul www.web22.ro.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, ne puteti contacta la contact@web22.ro


Ce este un cookie?

Un cookie este un fisier de mici dimensiuni, in general alcatuit din litere si cifre, care este descarcat in memoria unui calculator (sau altui echipament folosit pentru navigare online – telefon mobil, tableta etc), atunci cand utilizatorul acceseaza un site web. Cookie-urile NU sunt virusi! Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa unui browser (de exemplu: Mozilla, Internet Explorer, Chrome) de catre un webserver si este complet „pasiv” adica nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard-ul calculatorului dumneavoastra.

De exemplu, pe un calculator cu system de operare Windows si browser de internet Mozilla, cookie-urile stocate in calculator se regasesc la urmatoarea locatie: C:Documente si Setari[nume_de_utilizator]DateleAplicatiilorMozillaFirefoxProfilurinume_profil defaultcookies.sqlite


Care este scopul utilizarii cookie-urilor:

Pavel D. Andrei Cosmin P.F.A., in site-ul www.web22.ro, utilizeaza cookie-urile in scopul imbunatatirii navigarii pe site. In cazul in care doriti sa eliminati fisierele de tip cookie stocate pe dispozitivele dumneavoastra si sa configurati browserul pe care il folositi, aveti la dispozitie setarile browserului web. Va rugam sa verificati:

Setari cookie in Internet Explorer;

Setari cookie in Firefox;

Setari cookie in Chrome;

Setari cookie in Safari;

Setari cookie in Edge;

Setari cookie in Opera.


(!) Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing. Vom actualiza aceasta Politica periodic si vom aduce la cunostinta dumneavoastra noile modificari, aici, pe pagina noastra www.web22.ro.


Scrie-ne. Te vom contacta noi!

Sunt interesat de:






ATENTIE! Prin completarea si trimiterea detaliilor solicitate in formularul de contact / cerere oferta, va exprimati acordul pentru ca datele dumneavoastra sa fie utilizate de catre echipa agentiei WEB22 in scopul informarii dumneavoastra prezente sau ulterioare asupra ofertelor existente / detaliilor solicitate. Totodata, trimiterea formularului reprezinta acceptul dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile de utilizare a site-ului nostru web. Multumim pentru intelegere.
×

Au aparut erori in trimiterea solicitarii tale. Te rugam sa verifici campurile de mai sus.

×

Solicitarea ta a aterizat in Inbox-ul nostru. Un reprezentant te va contacta in cel mai scurt timp. Multumim.

View english (EN-en) version of our website.
© . Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare, confidentialitate si cookies